ZorgConnectie is uw toevertrouwde zorg detacheringbureau.

Bij ZorgConnectie begrijpen we de cruciale rol die zorgprofessionals spelen in de gezondheidszorg. Ons toegewijde team is hier om te zorgen dat u de best mogelijke zorgkrachten vindt of dat u als zorgprofessional de perfecte plek vindt om uw passie te uiten.

Over
ZorgConnectie.

Bij ZorgConnectie begrijpen we dat de zorgsector 24/7 in beweging is. Of u nu een zorginstelling, een ziekenhuis, een verpleeghuis of een thuiszorgorganisatie bent, het vinden van gekwalificeerd en toegewijd zorgpersoneel kan een uitdaging zijn. Dat is waar wij binnenkomen.

Zorginstellingen werken graag met ons vanwege:

Kwalitatieve Zorgprofessionals

Onze uitgebreide selectieprocedure zorgt ervoor dat we alleen de meest bekwame en betrokken zorgprofessionals aannemen.

Flexibiliteit

We begrijpen dat de zorgsector 24/7 draait. Daarom bieden we flexibele oplossingen voor uw personeelsbehoeften, inclusief ad-hoc bemiddeling, tijdelijke en vaste aanstellingen.

Persoonlijke Aandacht

Bij ZorgConnectie geloven we in persoonlijke relaties. We luisteren naar uw behoeften en passen onze diensten daarop aan.

Kwaliteit en Veiligheid

We voldoen aan de hoogste kwaliteits- en veiligheidsnormen in de branche om ervoor te zorgen dat uw patiënten altijd de beste zorg ontvangen.

Zorginstellingen werken ook graag met ons vanwege:

Diverse Werkmogelijkheden

Van verpleegkunde tot ouderenzorg en ziekenhuizen tot thuiszorg, we hebben banen die bij uw expertise passen.

Competitieve Vergoeding

We waarderen uw vaardigheden en bieden concurrerende vergoedingen voor uw inzet.

Ondersteuning en Ontwikkeling

We investeren in uw groei en ontwikkeling met training en opleidingsmogelijkheden.

Zelfstandigheid

Wij begrijpen als zorgprofessionals maar al te goed wat het betekent om gezond en dus zelfstandig te mogen zijn.

De kernwaarden van ZorgConnectie

Betrouwbaarheid

ZorgConnectie staat bekend om zijn betrouwbaarheid en het nakomen van beloftes aan zowel zorgprofessionals als zorginstellingen.

Integriteit

Eerlijkheid, transparantie en ethisch gedrag zijn kernwaarden die ZorgConnectie hoog in het vaandel draagt.

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

ZorgConnectie is toegewijd aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en draagt bij aan de verbetering van de gezondheidszorggemeenschap en de samenleving als geheel.

Onze selectie procedure
is nauwkeurig en adequaat.

Bij ZorgConnectie begrijpen we dat de kwaliteit van zorg staat of valt met de professionals die we plaatsen. Daarom hebben we een grondige en betrouwbare selectieprocedure ontwikkeld om ervoor te zorgen dat onze zorgprofessionals niet alleen gekwalificeerd zijn, maar ook goed passen bij de unieke behoeften van zorginstellingen en patiënten. We geloven dat onze selectieprocedure een cruciale rol speelt in het bieden van hoogwaardige zorgdiensten en het opbouwen van vertrouwen bij zowel zorginstellingen als zorgprofessionals.

Onze jarenlange ervaring stelt ons hier keer op keer toe in staat. 

Continue Ondersteuning en Evaluatie

Onze betrokkenheid eindigt niet na plaatsing. We bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding aan zowel zorgprofessionals als zorginstellingen. We blijven evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat de zorgkwaliteit gehandhaafd blijft en dat alle partijen tevreden zijn.

“Samen werken we aan een gezondere toekomst.”

Continue Ondersteuning en Evaluatie

Onze betrokkenheid eindigt niet na plaatsing. We bieden voortdurende ondersteuning en begeleiding aan zowel zorgprofessionals als zorginstellingen. We blijven evalueren en aanpassen om ervoor te zorgen dat de zorgkwaliteit gehandhaafd blijft en dat alle partijen tevreden zijn.

“Samen werken we aan een gezondere toekomst.”

error: Content is protected !!
×

Goedendag, wij helpen je graag verder.
Klik hieronder voor WhatsApp...

×