De diensten van ZorgConnectie

Bij ZorgConnectie begrijpen we dat de zorgsector unieke uitdagingen met zich meebrengt. Daarom bieden wij een breed scala aan personeelsdiensten die zijn afgestemd op de behoeften van zorginstellingen, Of het nu gaat om ziekenhuizen, speciaal onderwijs, crisiszorg, verpleeghuizen, thuiszorgorganisaties of andere zorgverleners zoals dagbesteding.

Wij hebben medewerkers en personeel voor de volgende zorggebieden:

Jeugdzorg

Getrainde en toegewijde jeugdzorgprofessionals die bekwaam zijn in het omgaan met diverse jeugdzorg behoeften.

Gehandicaptenzorg

Zorgprofessionals die gespecialiseerd zijn in het omgaan met diverse fysieke, verstandelijke en ontwikkeling gerelateerde handicaps.

Geestelijke gezondheidszorg

Professionals met ervaring in het omgaan met diverse geestelijke gezondheidsproblemen, waaronder depressie, angst, verslaving, en meer.

Verslavingszorg

Professionals die gespecialiseerd zijn in het behandelen en ondersteunen van mensen met verschillende soorten verslavingen, waaronder drugs, alcohol en gedragsverslavingen.

Crisiszorg

Zorgprofessionals die zijn getraind en ervaren in het omgaan met een breed scala aan noodsituaties, variërend van medische crises tot psychosociale noodgevallen.

Ouderenzorg

Zorgprofessionals met ervaring in het verzorgen en ondersteunen van ouderen, variërend van thuiszorg tot instellingszorg.

Psychiatrie

Zorgprofessionals met expertise in het behandelen en ondersteunen van mensen met diverse psychiatrische aandoeningen, zoals depressie, angst, bipolaire stoornis en schizofrenie.

Speciaal onderwijs

Onderwijzers en begeleiders met gespecialiseerde kennis en ervaring in het werken met leerlingen met diverse speciale behoeften, waaronder autisme, ADHD, dyslexie, en meer.

Doktersassistenten

Doktersassistenten met de juiste opleiding en ervaring om naadloos in uw medische team te passen

Apothekers

Apothekers met de juiste opleiding, ervaring en expertise om efficiënt en veilig farmaceutische zorg te verlenen.

Kinderopvang

Kinderopvangprofessionals met de juiste opleiding, ervaring en liefde voor kinderen om hoogwaardige zorg te bieden.

error: Content is protected !!
×

Goedendag, wij helpen je graag verder.
Klik hieronder voor WhatsApp...

×